Primăria Bucşani

Bine aţi venit pe site-ul Primăriei comunei Bucşani!

 
 
  Facebook Primaria Bucsani (Primaria Bucsani, judetul Dambovita)

 


 
Aflată de o parte şi de alta a râului Ialomiţa, comuna Bucsani, judetul Dambovita este formată din patru sate: Bucşani, Hăbeni, Racoviţa şi Răţoaia. Comuna este situată la  la 20 km faţă de Târgovişte, 35 de km faţă de Ploieşti şi 65 de km de mun. Bucureşti.  (localizare).
Pe teritoriul comunei Bucşani se află zimbraria "Neagra", cea mai mare rezervaţie de zimbrii din România
În comuna  Bucşani, județul Dâmbovița, există parcul "Dalles", care este situat în continuarea râului Ialomiţa la aproximativ 100 m de albia râului Ialomiţa şi 150 m de centrul comunei, fără înclinare aparţinând zonei de câmpie înaltă, cu sol brun-roşcat, având altitudinea de 120-200 m.
În centrul parcului tronează statuia de bronz a lui Jean Dalles (boierul ce a trăit pe teritoriul comunei Bucşani), pe un soclu înalt, incadrată de 5 stejari cu diametrul de 80 cm.
Speciile de arbori prezentate în acest parc sunt: plop alb, tei, carpen, jugastru, castan porcesc platani, ulm, plop euro american, salcâm, larice, mesteacăn, arţar, nuc, dispuşi în alei cu fiecare specie, unele în linie dreaptă cu orientare E-V şi altele cursate.
 
 
Free MP3 Downloads Descarca de pe YouTube in Mp3 Youtube to Mp3 YouTube Mp3 Download Trilulilu Download YouTube Downloader

Stimaţi concetăţeni

În calitate de primar al comunei Bucşani, adresez un sincer bun venit tuturor celor ce aţi accesat acest site, în numele comunităţii acestei comune, administraţiei publice locale şi al meu personal.
Ne dorim ca pe această cale să venim în sprijinul cetăţenilor, oferindu-le dreptul la informaţia produsă şi gestionată de administraţia publică locală şi în acelaşi timp să fim o fereastră deschisă permanent tuturor celor ce vor să ne cunoască comuna şi pe noi.
Mulţumesc în numele locuitorilor, vizitatorilor din ţară şi străinătate, pentru că aţi avut curiozitatea şi dorinţa de a afla cât mai multe despre noi, gândindu-vă poate că veţi descoperi oportunităţi de afaceri de orice natură, să sperăm că vă vor îndemna să investiţi în comuna noastră, asigurându-vă cu responsabilitate de existenţa unei administraţii publice locale deschise şi transparente.
Cu siguranţă în urma informaţiilor primite, veţi găsi măcar un lucru care vă va capta atenţia şi dorinţa de a cunoaşte pe viu frumuseţea unică a acestor meleaguri, oamenii prietenoşi, ospitalieri şi farmecul unei comune primitoare.

Primar Niţă Constantin